STIMA

Stimulating Marketing

Stichting Marketing is de grootste en belangrijkste Belgische marketing-netwerkorganisatie. Deze instelling was op zoek naar een meer eigentijdse identiteit, zonder de belangrijke opgebouwde brand equity te verliezen. Stichting Marketing is niet alleen een eentalige Nederlandstalige benaming, ook het gebruik van de omschrijving ‘Stichting’ werd juridisch gezien een obstakel.

De ‘Stichting’ op zich is een begrip en die brand value mocht niet zomaar verloren gaan. Maar er moest dus een taaloverstijgend alternatief komen, dat tegelijk een extra dimensie gaf aan de organisatie. Door de ‘STI’ te behouden wordt er nog steeds impliciet verwezen naar ‘de Stichting’, maar de invulling als ‘Stimulating Marketing’ maakt er een betekenisvol acroniem van, dat de brug slaat tussen verleden en toekomst.

Voor STIMA, de grootste en belangrijkste Belgische marketing-netwerkorganisatie, voert Remarkable merkbewaking uit. Concreet betekent dit dat we dagelijks alle merken rond het begrip ‘marketing’ tegen het licht houden en STIMA op de hoogte houden van de mogelijke risico’s en te ondernemen acties.

www.stima.be

Terug naar overzicht

Neem contact op

Interesse om samen te werken? Neem contact op

Contacteer ons

Lavagraphics