Merkregistratie

Uw logo en merknaam zijn het herkenningspunt voor uw bedrijf. Bescherm uw intellectueel eigendom door uw merk te registreren. Laat uw merknaam registreren door Remarkable.

Het merkenregister: Waarom uw bedrijfsnaam registreren? Waarom uw logo registreren?

In de eerste plaats zijn uw naam en logo de herkenningspunten van uw diensten en kwaliteit. U kan deze vormen van intellectuele eigendom als uw merken laten registreren. Door deze merkenregistratie wordt objectief geregistreerd en gepubliceerd dat deze intellectuele rechten u toekomen. De intellectuele eigendomsrechten komen dus op uw naam te staan.

Al uw dagelijkse communicatie en inspanningen worden herleid naar uw herkenningstekens. Een folder is niets waard zonder de duidelijke vermelding van de naam en het logo van de afzender. Hetzelfde geldt voor deelnemen aan een beurs, of het inde lucht sturen van uw website.

Door een Benelux merkregistratie in het Benelux merkenregister beschermt u alle herkenningstekens, waaraan mensen uw vlekkeloze dienstverlenging of scherpe prijszetting herkennen, alvast binnen de Benelux.

Uiteraard kan dit ook in een ruimere regio. Zo is de internationale merkenregistratie van uw merk in de Europese Unie een goedkoop alternatief om bescherming te verkrijgen in een ruime regio.

Het registreren van uw merk betekent niet alleen dat u de intellectuele eigendomsrechten hierop bezit. Dit betekent ook dat niet zomaar gelijk wie u zal kunnen tegenhouden om uw merken te gebruiken. Sterker nog, ook u kan reageren tegen concurrenten die verwarring veroorzaken met uw geregistreerde Benelux merk of Europees Gemeenschapsmerk.

De merkregistratie van uw merk in het merkenregister geeft u de ruimst mogelijke beschermingsbasis en stelt dus al uw investeringen in communicatie en het opbouwen van uw reputatie veilig.

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere info rond een bedrijfsnaam registreren of een logo registreren. Wij staan u heel graag te woord en kunnen de merkregistratie in het gewenste merkenregister voor u voorbereiden, uitvoeren en opvolgen. Wij bieden al onze klanten hierbij een scherpe prijszetting en een uitstekende en gepersonaliseerde dienstverlening bij de bescherming van hun intellectuele eigendom.

Vragen over het merkenregister of intellectuele eigendom:
contacteer ons op 09 220 06 19 of via info@remarkable.eu.

Lavagraphics