Merkenbureau

Door uw merk te registreren kan u zich beschermen tegen een concurrent die wil profiteren van uw merkbekendheid en goede naam. Remarkable staat u als merkenbureau bij doorheen het volledige merkregistratieproces.

Vooreerst kunnen wij voor u een beschikbaarheidsonderzoek uitvoeren, waarin we onderzoeken of er eerdere merken bestaan die een obstakel kunnen vormen voor een depot en/of gebruik van uw gewenste merkteken.

Daarnaast helpt Remarkable u te bepalen wat u best deponeert (woord- of beeldmerk? beeld met of zonder slogan? …) en de bepaling van de klassen.

Nadat we het merk ingediende hebben, verzorgen we de verdere afhandeling van de registratieprocedure. Wij houden u op de hoogte van de publicatie, eventuele reacties door andere merkhouders of het Benelux merkenbureau of opposities.

Na de registratie van uw teken als merk, kan u door Remarkable uw merk laten bewaken. Maandelijks krijgt u dan een rapport van de nieuwe merkdepots die qua teken dicht bij het uwe liggen, waarbij Remarkable onmiddellijk ook aangeeft of dit merkdepot problematisch is.

Remarkable onderscheidt zich van andere merkbureaus door haar persoonlijke service en scherpe prijzen. Wenst u meer te weten over de services van Remarkable aangaande merk- en modelbescherming? Contacteer ons via info@remarkable.be of 09 220 06 19.

Vragen over hoe wij u verder kunnen helpen?

Contacteer ons vrijblijvend

Lavagraphics