Liantis: samen werkt!

06-06-2018 - Gepost door: Remarkable team

HR-partner ADMB, dienstengroep Zenito en preventiedienst Provikmo smelten samen tot Liantis, een naamcreatie van Remarkable.

ADMB, Zenito & Provikmo evolueerden al jarenlang met hetzelfde doel voor ogen: de optimale ondersteuning van ondernemers bij al hun mensenzaken. Zelfstandige ondernemers, werkgevers en hun raadgevers vinden in Liantis een vertrouwde compagnon de route die zal functioneren als een echte one-stop-shop.

De partners, die al eerder een beroep deden op Remarkable voor diverse branding projecten, rekenden ook nu op onze expertise in de zoektocht naar een korte, taaloverstijgende naam die de sterke alliantie van ondernemende mensen benadrukt.

CEO Philip Van Eeckhoute maakt zich sterk dat Liantis als enige groep ‘de volledige ketting’ afdekt voor ondernemers en werkgevers. ‘Een van de belangrijke redenen voor dit samengaan is juist dat gemeenschappelijke DNA, ons publiek van ondernemers. Zij kunnen bij ons terecht van de start als zelfstandige over de aanwerving van werknemers, de uitbouw van een HR- en preventiebeleid en de bescherming tegen ondernemingsrisico’s, tot het pensioen. Als vertrouwde compagnon de route zal Liantis in elke fase van dat parcours klaarstaan met gepaste oplossingen.’

Philip Van Eeckhoute

Naast de naamcreatie van Liantis leverde Remarkable advies op vlak van merkstrategie en merkbescherming. Remarkable wenst Liantis een heel mooie toekomst toe en kijkt uit naar het volgende gezamenlijke project, want eens temeer is gebleken: samen werkt!


Categorie: Classic Brands

Ook vragen over merkverandering?

Contacteer ons vrijblijvend.

×
Lavagraphics